Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

na wieszakach

piszę z szafy
siedzę pomiędzy sukienką w kwiaty
a szlafrokiem kąpielowym
blisko nosa wyczuwam kulkę na mole
trochę wyżej
pachnie tajemniczo
jakimś gentlemen
ciasna przestrzeń
po zamknięciu powiek
leciutkim skrzypnięciem
mrok rozwija zwierzenia
przesuwam wspomnienia
rozwieszone na wieszakach
naprawdę nie mam siły
dyskutować z przeszłością

3608 wyświetleń
22 teksty
10 obserwujących
  • LadyDi

    28 February 2014, 21:24

    nie - bój - żaby

  • RozaR

    28 February 2014, 08:39

    Wyłaź z tamtąd choćby do toalety.