Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do trzydziestki ósemki

Piszę właśnie
do ciebie
Trzydziestko ósemko
Samotna kobieto

Po co ci siedzieć
Jak mniszka
W eremie
Ja cię zapraszam
Na seans doznania
Ty dla mnie ja tobie
Czyż nie warta grzechu
Zabawa

A bal to może ostatni
Drugiego takiego nie będzie
Więc nie bój się babo
Rozbieraj do naga
Ja stawiam szampana

76 518 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
  • onejka

    18 December 2017, 08:35

    38 i baba ??? jesteś niepoprawny RozaR he he