Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Piszę w rytm"

Piszę w rytm
Twojego dnia
Twoich westchnień
Twoich wspomnień…
Twojego oddechu
Bo zakochałaś się…
W moich myślach
W moich wierszach
I na koniec
….................

1418 wyświetleń
10 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!