Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 27 January 2021

Listy

Piszę list do ciebie
Długi i uczciwy
Tłumaczę w nim wszystko
Z należytą dokładnością
Wiernie opisuję zdarzenia i obrazy
Byś wszystko wiedział
Potem chowam go głęboko
W czarne zakamarki szuflady

I piszę list drugi
Krótki i zdawkowy
I ten wyślę do ciebie

By ci serce nie pękło

76 501 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących