Menu
Gildia Pióra na Patronite

**********Kochaj i tańcz*********

http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo

Piosenka na pierwszy weselny taniec.
Time of my Life

Już czas
Byc z tobą w tę noc
Przeżyc razem wszystkie piękne dni
By się czuc jak we śnie
Już na zawsze tulic cię
Już czas
By siebie ci dac
Żeby kochac bez słów

Kochac marzyc tesknic śnic
Tańczyc i szczęśliwym byc
Ufaj mi
Zrobię wszystko jeśli chcesz
Te obrączki przecież wiesz
To nie mit
Dziś tańczymy pierwszy raz
By miłości spojrzec w twarz
Co jest w nas
W oczach mamy tyle gwiazd
Rozświetlają cały świat
Nasze dni
Zapamiętaj
W szczęściu miłośc
Pragnę by była w nas
Ty będziesz światłem
By ze mną byc
Kochac

W ten czas kochaj i tańcz
Bo to dzisiaj pierwszy taniec nasz
kochac cię bedę już
Ukochany jesteś mój

kochana
Miłośc,nasza w słowie
Serce moje powie już wiesz
Kocham mówic ci chcę
Twoją miłośc mam już w sobie
Wielką siłę w sobie masz
Aby miłośc żyła wciąż w nas
Całe życie
Zatańcz proszę niech nie kończy się noc
Przytul by gwiazd sięgnąc
Do nieba wzlec
Kochaj
W ten czas...

109 622 wyświetlenia
648 tekstów
56 obserwujących