Menu
Gildia Pióra na Patronite

Domino

Pionek upada
ciągnąc za sobą resztę...

Czerń spowita
otula krople białe
a ty skacz, skacz
mówię ci raz, dwa, trzy
w deszcz swoich łez domina
otwierając to, co zamknięte
a ujrzysz w całości
wszystko to, co przeklęte.

Nadal
na próżno się trudzisz
przegrałaś...

Nie szukaj litości u ludzi
nikt nie otworzy ci drzwi
boś pionkiem w tej grze.

Skacz, skacz mówię ci
domino pada bez echa
jak deszcz i ty...

Z cyklu było sobie życie...

http://www.youtube.com/watch?v=fuLPJg2gwjQ

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!