Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kawa pożądania.


Piję kawę.
Śnie na jawie.
Dotykam.
Czuję...
Obrazy Twe maluję.
Drażnię kota...
To taka dziewczęca psota.
Pragnę.
Wierzę.
Odmawiam pacierze.
Pożądam.
Potrzebuję.
Powagą się maskuję.
Bądź.
Bierz.
Dawaj...
Swoim językiem w mej buzi władaj.
A przecież ja tylko piję kawę...
Nic nie powiemy o Tym mamie.

39 410 wyświetleń
324 teksty
77 obserwujących
  • NaRcYzek

    11 December 2011, 18:18

    No pewnie:D Kawa potrafi...
    Również pozdrawiam;].

  • 11 December 2011, 17:26

    Po jednej filiżance, takie pożądanie???
    Chyba afrodyzjak do kawy dodajesz :P

    Pozdraw!am