Menu
Gildia Pióra na Patronite

Te chwile

Piętrzące się przeciwności losu
świat nastawiony przeciwko tobie
ale ty nie żyjesz dla nich
żyjesz dla tych chwil
spokoju,wytchnienia, wyciszenia

To one pozwalają ci być lepszym
mieć swoje plany
jasno określone cele
bez nich byłbyś jak świat na początku
chaotyczny i nie poukładany

Te chwile są tak wazne niczym
sen dla ciała
i uśmiech drugiej osoby dla duszy

7959 wyświetleń
76 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!