Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na pięciolinii

Pieszczoty powonienia
Spojrzenia wsłuchania
Zasmakowania
Pięciolinia życia

Na niej
Komponujemy
Rytmy pięknych dni
Codziennych poranków
Wszystkich wieczorów
Nocy za nocą
Aż po kres tu
Cielesnego współbrzmienia

297 757 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • krysta

    30 May 2016, 14:49

    pięknie brzmi...

  • onejka

    30 May 2016, 10:14

    nokturny życia, niech brzmią najczęściej

  • 30 May 2016, 09:38

    piękny wiersz, piękne porównania, a ostatni wers?, no cóż, wszystko w domyśle...pozdrawiam.