Menu
Gildia Pióra na Patronite

czworonóg

pies idzie pod mur
a ja głaszczę wiersz
ściskam smycz
słowa
a ludzie szczekają
na mnie
są wściekli
codzienne

27 728 wyświetleń
327 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!