Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Sen "

Pierwszy raz śniłam o Tobie
Sen taki zwyczajny
Naszą rozmowę zarejestrowałam
Myślałam...Dobry Panie Boże
Doktorze duszy
Pozwól cieszyć się chwilą
Tak krótko trwa
Próbowałeś zatrzymać mnie
A może chciałeś zatrzymać czas?
Bym nie wyjechała
Jeszcze nie teraz
Sanatorium i lekarz
Może poczekać
Rozmyślam
Na rozmyślaniu spędziłam dzień
Odradzałeś wyjazd - wiem
Pamiętam - byłeś przejęty
Bałeś się...by nie stracić mnie
Nie stracisz....
...
14.05.2021
Sen z godziny 04:30
23:07

281 885 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!