Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Prima Aprilis~~


Pierwszy kwietnia w kalendarzu
A mnie licho jakieś kusi
Żeby troszkę pożartować
Na wesoło dziś być musi

Już od wczoraj kombinuję
Lecz na razie pustka w głowie
Jaki komuś psikus zrobić
Może ktoś mi to podpowie

Żart najlepiej bardzo prosty
Taki lekki i z humorem
By nikomu nie zaszkodził
Odpowiedni na tę porę

Zdam się chyba na łut szczęścia
Pomysł zrodzi się na pewno
Spontaniczność jest najlepsza
Pewnie zbroję dziś nie jedno .

109 622 wyświetlenia
648 tekstów
56 obserwujących
  • Naja

    2 April 2014, 18:17

    Uroczy wiersz :-)))

  • Janya

    2 April 2014, 14:51

    Fajniutkie:))))))))))

  • onejka

    2 April 2014, 11:35

    figlarne, fajneee !!

  • RoxyRox

    1 April 2014, 20:10

    Oj.. w mroku życia takie wiersze bardziej drogocenne niż złoto...
    Uśmiecham się :)

  • krysta

    1 April 2014, 14:55

    Przyjemnie czyta się...
    Pozdrawiam serdecznie Agnieszko :)