Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pielgrzymka zdradzonych pod starą topolą
początek swój ma
wędrują przez morza przez góry i drogi
gdzie tchnienie wiatru im gra
I choć niczego nie szukają
bo łez smaku znają tak dobrze
że pali ich ten smak
to ciągle przestrzegają byś
w życiu uważał i nie wczuł się w ich takt...

5990 wyświetleń
63 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!