Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 29 August 2022

Jak motyle

pielęgnujesz ogród z kwiatami
łąka spontanicznie
zakwita

tylko nikt
błękitnych motyli
o kierunek lotu - nie pyta

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących
  • anna kowalczyk

    28 August 2022, 22:41

    ...i usiadł motyl
    na brzegu serca
    i nie chce odlecieć...
    i nie wiem
    dlaczego...:)
    ....................................................................

    ( ...tak przekornie...do wiersza...:)

    od Eneida, Meron, OGRODY-MARZEŃ