Menu
Gildia Pióra na Patronite

List Onego do Onej

Piękno to nie kilogramy pudru
Kreska w stylu Brigitte Bardot
Czerwone usta Marylin Monroe
Czarna ramoneska w stylu retro
Buty na 3 cm platformie
Rozmiar zero
Modne dodatki
Spalona na solarium skóra
Sukienka ledwo zakrywająca pośladki
Piersi na wierzchu

Piękno to rzęsy pociągnięte tuszem
Usta muśnięte błyszczykiem
Jeansy zestawione z t-shirtem
Piękno to te dodatkowe centymetry w udach
To niewielki, ale jędrny biust
To te kurze łapki wokół Twych oczu
Piękno to Twój szczery i głośny śmiech
To Twoja pomocna dłoń
To Twoje cieple słowo
To Twoje spojrzenie
Piękno to Twój naturalny blask
To masa Twych wad i zalet

Piękno to Ty, która akceptujesz siebie taką jaką jesteś
Najpiękniejsze zawsze było, jest i będzie w Tobie.

ON.

9675 wyświetleń
101 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!