Menu
Gildia Pióra na Patronite

Piękno

Piękno kobiety
Jest cudowne
Skrywa ona w sercu uczucia
Które czekają do chwili
Aż trafią na wzajemność
Wtedy będą one jeszcze smaczniejsze
Dla kogoś komu uda się
Złamać jej niedostępność
Bo wówczas odda to
Co posiada najcenniejszego
Zaufanie

52 591 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!