Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Pięknie wyglądasz tego wieczoru kochana
Przystrojona w moje pocałunki
Otulona pieszczotami
Naga aż do szpiku kości

Na poduszkach szeptem uplecionych
Zagłuszmy świerszcze
Krzykiem Serc scalanych

Niech trwa błogostan
Aż nas przyłapie
Na gorącym uczynku
Strażnik poranka

35 647 wyświetleń
300 tekstów
14 obserwujących