Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Piękna pani w szacie złotych liści nieśmiało stawia kroki...
Jeszcze nie wie, czy skropić ziemię deszczem, czy rozbłysnąć słońcem...
Pięknej pani lśnią oczy, bo w dłoniach niesie dojrzałą latem miłość...

14 717 wyświetleń
94 teksty
36 obserwujących