Menu
Gildia Pióra na Patronite

W księżycową noc.

Pełnia za dni parę,
ty drżysz przytulona
emocji nadmiarem.
Dla nas noc stworzona.

Będzie nam rozświetlał,
gonił płoche myśli.
Gwiazdom już powiedział,
że nam randkę wyśni.

Nie zasłaniaj okien,
księżyc jest dyskretny.
Zerknie jednym okiem,
minie nasze szepty.

W poświacie księżyca
łatwiej znajdę ciebie
żeby się zachwycać
i być z tobą w niebie.

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących