Menu
Gildia Pióra na Patronite

To my młodzi

Pełni nadzieji
planów
i marzeń

Niczym starzy
wiekiem przytłoczeni
i smutkami

Zapominamy
o radości
i szczęściu

O tym co mamy

Zagubieni

Szukamy
lepszej przyszłości
cudzej obecności

Jak te kwiaty
w parku za oknem
jeszcze niezakwitłe

Czekają cieplejszego dnia
odrobiny słońca

Tak my o dobroci Bożej
sobie przypomniwszy
z lekkością w sercu
pokochamy

17 459 wyświetleń
212 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!