Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miniaturka Jutra

pejzaż ust
zamknięty
w kolorze tęczy

gdzie na skraju łąk
błądzisz opuszkami palców
o smaku czekolady

gdy uwodzisz spojrzeniem
obietnicy jutra
moje słodkie usta drżą

tam gdzie moje
dobranoc
spiesznie cię uwodzi

w słowie kocham
zamkniętym w sercu
dla ciebie we mnie

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
  • Sol 8

    8 October 2020, 20:38

    Dziękuję ❤️