Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mgnienie

Patrzysz w dal,
Nie widzisz morskich fal,
Nie słyszysz górali chet,
Bo uciekli stąd wnet.
Idziesz więc kawałek,
Mijasz kilka malarek,
Zbierasz grzyby do koszyka,
A tam zając ci umyka.

2007 wyświetleń
16 tekstów
0 obserwujących
  • Seneka 18

    20 November 2010, 14:08

    Kurcze...to jest rewelka :).