Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Być Aniołem..."

Patrzysz i nie widzisz
Może nie chcesz
Z innych szydzisz
Pozwalasz na zniewagę
Stoisz murem za słabszymi
Być Aniołem...
To skrzydło podać kiedy trzeba.
Czas nie ma znaczenia
Anioł zawsze wie...
Kiedy podnieść Cię
Człowieku

16.11.2020
11:38

281 884 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!