Menu
Gildia Pióra na Patronite

Znaczysz więcej, dla mnie..

patrzyłam w Twe oczy
trzymałeś mą dłoń
w inny sposób niż zawsze
tak niepewnie
ach, czy mogłam wiedzieć
że żegnasz się, Kochany?

wciąż jesteś Wszystkim
dla mnie
lecz ponoć mówią
że Wszystkiego
mieć nie można..

trzymam w dłoniach wspomnienia
agonia ciała i umysłu
dodaj sił..

16 000 wyświetleń
148 tekstów
76 obserwujących
  • katjaa

    30 December 2012, 21:27

    dziękuję miło..

  • BlakeDeen

    30 December 2012, 20:52

    Wspaniały wiersz.

  • katjaa

    5 December 2012, 15:32

    dziękuję serdecznie..

  • słoneczniki

    19 November 2012, 12:55

    Piękny choć smutny wiersz...

  • katjaa

    10 November 2012, 11:07

    dziękuję Kochani, pozdrawiam wszystkich i każdego z osobna..

  • Poluniaa

    8 November 2012, 22:43

    Cudowny, tylko szkoda że smutny ...
    w końcu i tak się wszystko ułoży, nie poddawaj się :*

  • Adnachiel

    8 November 2012, 09:25

    Cudownie ujęłaś to, co jest Wszystkim co najważniejsze.

  • misiek45

    7 November 2012, 19:47

    Piękne wspomnienia i smutne rozstanie Kasiu,pięknie napisałaś choc żal w sercu-pozdrawiam serdecznie:)

  • katjaa

    7 November 2012, 19:29

    to prawda Aniu, ciężko kiedy się kocha... dziękuję Ci bardzo za miłe słowo i cieszę się, że jesteś :*

  • katjaa

    7 November 2012, 17:46

    dziękuję Wam za opinie.. fajnie, że jesteście...