Menu
Gildia Pióra na Patronite

świadomość życia , świadomość miłości

Patrzyłam na życie z dwóch stron,
z wygranych i przegranych a mimo to,
wciąż było to złudzenie życia,
Uświadomiłam sobie,
że naprawdę wcale nie wiem jakie jest życie.

Patrzyłam na miłość z dwóch stron,
ze wzlotów i upadków, miłości początków i końców..
a mimo to, wciąż było to złudzenie miłości.
Uświadomiłam sobie,
że na prawdę wcale nie wiem jaka jest miłość..
chcę smakować życie !,
chcę smakować miłość !
rumienić się..
drżeć.. wzdychać..
życiem i miłością,
razem się zachwycać !

130 923 wyświetlenia
871 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!