Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prośba...

Patrz, oto tam, gdzie mego snu granice...
Gdzie horyzonty marzeń, tam spaczone moje życie.

Patrz, oto tam, gdzie samotna dusza leży.
Na rozstaju cudzych dróg, sama w siebie już nie wierzy.

Patrz, oto ja i przechodząc obok, proszę...
Patrz pod swoje nogi i nie potknij się o mnie.

1576 wyświetleń
21 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!