Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wieczna chwila

Patrząc Tobie głęboko w oczy, na które włosy lekko opadały
doznaje trzepotu miliona skrzydeł i tabuny uderzeń,
jakby dusza i serce razem gdzieś gnały,
a świat cały wolny był od jakichkolwiek znaczeń.

Chciałbym tą chwilę zatrzymać i poprosić o więcej ,
chciałbym czuć to codziennie i nigdy nic więcej,
chciałbym robić to wolno i nigdy w pośpiechu,
chciałbym Ciebie jedyną w mym bicia oddechu.

Marzę o chwili tej jednej jedynej by usiąść tam z Tobą i poczuć że żyję.

23 689 wyświetleń
270 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!