Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sztuka Życia

Patrząc przez okno
Zauważam tylko obłoki nadziei
Spiętrzone regularne marzenia
Nie sięgające rzeczywistych zdarzeń
Ja także zanurzam się w mokradłach
Tracąc poczucie świadomości i logiki
Nie tracę przy tym bodźców
Przez co czuję topienie
Degradujące osobisty światopogląd

642 wyświetlenia
7 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!