Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Pytania~~

http://www.youtube.com/watch?v=RBumgq5yVrA

Passenger - Let Her Go-piękna piosenka z moją interpretacją tekstu

Ciebie dzisiaj pytam czy odpowiesz mi
Powiedz mi czy może to złe sny
Że odchodzi miłość nie wiem gdzie
Czemu nie mam farta żeby żyć
Taki dzień jak co dzień wadzi mi
Powiedz mi czy może masz już dość
Nie chcesz kochać mnie

Mamy w sobie jeszcze tyle wad
Każdy dzień jest inny aż tak
Więc proszę bądź i wciąż tu trwaj
Wypełnij znów mój świat
W oczach gwiazdy ciągle masz
W sercu wciąż ten żal

Potrzebuję cię bym dalej mogła żyć
Potrzebuję cię by kochać śnić
Zawsze będziesz w sercu mym gdzieś na dnie
Może to jest złudzenie może żart
Że tak kocham moje własne ja
Czyżbym zagubiła prawdy czas

Mamy w sobie jeszcze tyle wad
Każdy dzień jest inny aż tak
Więc proszę bądź i wciąż tu trwaj
Może zrobić trzeba coś
Aby zabić w sobie tę złość
Może pora iść spać
I odpuścić

Potrzebuję cię bym dalej mogła żyć
Potrzebuję cię by kochać śnić
Zawsze będziesz w sercu mym gdzieś na dnie
Może to jest złudzenie może żart
Że tak kocham moje własne ja
Czyżbym zagubiła prawdy czas
Proszę kochaj mnie

Potrzebuję cię bym dalej mogła żyć
Potrzebuję cię by kochać śnić
Zawsze będziesz w sercu mym gdzieś na dnie

Może to jest złudzenie może żart
Ze tak kocham moje własne ja
Czyżbym zagubiła prawdy czas
Proszę kochaj mnie

109 652 wyświetlenia
648 tekstów
56 obserwujących
  • krysta

    4 July 2013, 00:16

    Piękny tekst:) po tym wierszu potrzeby, prośby zapewne spełnią się na jawie nie tylko we śnie...pozdrawiam na dobranoc :)