Menu
Gildia Pióra na Patronite

Diabelska Pralnia

Panika! Strach! Dezinformacja!

Ukryty wróg czyha u twych bram.

Twe ciało spowija chaotyczny spazm.

Czujesz jak plaga wypełnia twe ciało od środka.

Nieświadomie stajesz się zakładnikiem liczb.

Zegar życia tyka - każda sekunda jest na wagę złota.

Myślisz, że koszmar przeminął, a to dopiero początek.

Nie spostrzegłeś założonej obroży.

Nastaje czas krwawego świtu.

Gdzie zwyrodniali architekci planują swój ład.

Gdzie tarzający się w błocie ochłapów niewolnicy.

Proszą o oddech utraconej wolności.

Zaprzęgnięte ofiary płaczą nad swoim losem.

Oczy rozwarte w przerażeniu.

Twój dom stał się więzieniem.

Twoje życie zaś niesprawiedliwym wyrokiem.

Oszukany błagasz o litość.

Dałeś się wciągnąć w ich grę.

Twój okupant jest już zbawicielem.

Zakładniku z banku przy placu Norrmalmstorg.

Bądź czujny! Nie przemiń! Pozostaw swój ślad!

Wypłyń z odmętów tej diabelskiej pralni.

Staw opór wpływom indoktrynacji - bezsensownej maniplacji.

By jutro na nowo uzdrowić swój świat.

742 wyświetlenia
10 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!