Menu
Gildia Pióra na Patronite

BABA U LEKARZA

- Panie doktorze przychodzę dziś
do Pana całkiem zdrowa
i o receptę prosić chcę
jak życie zacząć od nowa.

- Niech Pan wypisze dobry środek
wszak temat Panu znany
i najważniejsze by ów lek
przez FUNDUSZ był refundowany.

Doktor swym wzrokiem zmierzył ją,
napełnił wodą szklankę...
- Jeśli lekarstwa babo chcesz,
to kładź się na leżankę !

51 605 wyświetleń
595 tekstów
70 obserwujących
  • Irracja

    9 February 2011, 23:48

    ... długofalowy ten lek... efekty po 9 miesiącach...

    ;-)

  • pierdzielsie

    1 February 2011, 19:42

    lekkie i przyjemne :-)

  • Sierjoża

    14 July 2010, 23:25

    Dzięki Wam moi mili że głosujecie na mnie...;-) Pozdrawiam Was ciepło w ten gorący wieczór!

  • awatar

    14 July 2010, 17:34

    Jak zawsze z humorem i ładnie +:)

  • 14 July 2010, 09:34

    Nie lubię lekarzy... Ehh.

    Ale pomijając ten fakt na plus :))

  • Piłkareczka*

    14 July 2010, 02:53

    + :)

  • motylek96

    14 July 2010, 00:51

    oj dobre dobre
    Zdecydowanie poprawiłeś mi humorek