Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z archiwum se - "X"

Panią Jadwigę
UFO porwało
w chwili gdy się
po łonie drapała

Chcieli przebadać
to ziemskie stworzenie
lecz ona żywiła
gorące pragnienie

Nagle Jadwiga
zamachem judoki
wciągnęła na siebie
kosmiczne zwłoki

Inni w popłochu
uciekli przez bulaj
gdy Jadzia krzyczała
kosmito - no bujaj

Od tamtej pory
w NASA radarze
kosmicznych pojazdów
nie widać na razie

UFO się boi
ziemskiej kobiety
która w fosforze
zwąchała podniety

(dla poprawienie nastroju)

Marka

128 116 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Przemio

    3 August 2010, 11:20

    aż strach taką panią Jadwigę spotkać na ulicy ; D

  • flopcia

    30 July 2010, 09:31

    świetne ja też uśmiech zostawiam i mocno pozdrawiam:)

  • Bezsens

    29 July 2010, 23:51

    I uśmiech ode mnie ;D
    świetne. ! :)

  • 29 July 2010, 20:47

    Hehe świetne :D naprawdę poprawia humor ;)

  • Myffa90

    29 July 2010, 20:38

    Niesamowita jesteś. :)

  • motylek96

    29 July 2010, 20:17

    Świetne:)))Inne niż dotychczas,ale też o rzeczywistość trąca.
    Taka Jadwisia to i kosmitę by ukochała....a tu brak..wypłoszeni zostali...a ona czeka i drapie się bidula,być może coś wyskrobie..

  • awatar

    29 July 2010, 20:09

    Super. pozdrawiam.