Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sprawa dla reportera

Pani J z telewizji
wszczyna ból
bezradnych ciał

Jak na wysypisku
sroka między wronami
drze się aż strach

Będzie wywlekać za nogę
trupa pamięci
pożali się matka na syna
poderżną zięcia

Pani J z telewizji
ma detonator w kieszeni
wystarczy dać znak
a na ekranie się zapieni...

marka

128 116 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • awatar

    22 September 2010, 19:11

    Jeśli to o Jaworskiej to potrafi niezłego trupa z szafy wyciągnąć, jeśli o innej J to się nie wtrącam, pozdrawiam

  • Kliuna

    22 September 2010, 17:06

    mocne, ale bardzo prawdziwe ;)

  • Jadzia_poem

    22 September 2010, 14:36

    Podoba mi się, szkoda że nie mogę dodać plusa... Jeszcze :)

  • motylek96

    22 September 2010, 14:30

    rewelacja
    pozdrawiam :)