Menu
Gildia Pióra na Patronite

kokietuje brzoza wiatr

pani brzoza tańczy z wiatrem
który rozrzuca jej włosy
koloru
zieleń
złoto
brąz
pani brzoza ma piękne smukłe ciało
skóra tak cienka i delikatna
jasna niczym hrabiny

wiatr swoimi sprawnymi palcami
dotyka jej ciała
zacnego
a ona gnie się i wije przed nim

kokietuje brzoza wiatr

2902 wyświetlenia
21 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!