Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ja to wiem

pan chciałby bardziej niż może
jutro pojutrze najchętniej
zrobię nas na waniliowo
panu będzie w pastelach przytulnie

panu się nieśmiało zachciewa
najbardziej niespodziewanych zajść
między nami ośmielają się cienie
pana spełniam archetyp na jawie

pana ujęła potulna obroża
w sam raz na bezpańską szyję
moją wyciągam we wskazaną stronę
ja wiem dobrze pan się tak czuje

12 309 wyświetleń
103 teksty
8 obserwujących