Menu
Gildia Pióra na Patronite

Noemi

Pamiętasz
jak we śnie zrywaliśmy kwiaty
kroplą wina upiliśmy noc
potem w zwiniętym arkuszu
nieprzespanej chwili
szukaliśmy siebie

Gdzieś na brzegu dnia
ułożyłem Ci bukiet z kwiatów
przykryłem ciszą pościeli

Nie martw się kochanie
wszystko pozostało jak wczoraj

w tej bieliźnie czasem
płatki wspomnień znajdziesz

27 549 wyświetleń
323 teksty
8 obserwujących
  • 26 November 2012, 22:14

    śliczne imię w tytule ;) Bardzo mi bliskie ... ;)

    Wiersz cudowny.

    Pozdrawiam ;)

  • annak

    26 November 2012, 22:08

    piękny...bardzo na tak :)
    pozdrawiam :)))))