Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pamiętam
Mglisty finał dnia
Który skończył się Twą śmiercią
Wołanie Twego imienia
I mroczne echo
Krzyczące zgon , zgon !
Dzień
Który chlapał łzawym deszczem
Mieszany z purpurą krwi…

Moje 366 dni bez Ciebie
Darek [*] 28.11.2012

25 579 wyświetleń
237 tekstów
3 obserwujących
  • scorpion

    20 December 2013, 17:29

    [*]