Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Depresja

Teksty z obrazami - Depresja - Leto
Depresja - Leto

Pamiętam się
Silną jak nić pajęcza
Ostrą jak brzeg kartki
Żarliwą jak ostatnia zapałka

Chciałam być domem, listem i ratunkiem
Draśnięta o własną otchłań —
Przypadły mi w udziale
Oprzęd, testament, pogorzelisko

4914 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
  • onejka

    21 April 2021, 07:57

    Wyjątkowe... nie znałam lepszych wersów na dogłębne określenie depresji.
    Gwiazdki się skończyły na dziś, może jutro. ⭐️⭐️⭐️

    od sprajtka, ryksza, Leto
  • sprajtka

    21 April 2021, 00:03

    Poruszające...

  • piórem2

    20 April 2021, 18:35

    dopada tych wrażliwszych, pniaków nie rusza

    od Leto i batram