Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słońce

Pamiętam każde wypowiedziane słowo.
Widzę uśmiech,

promienny blask gwiazdy,
słońce,
duże, radosne, z długimi, czułymi dłońmi.

Grzeję się podczas słoty.

---
z serii "Listy do Ciebie"

37 453 wyświetlenia
613 tekstów
13 obserwujących
  • Naja

    1 July 2016, 22:52

    :-)))

  • Emilia Szumiło

    1 July 2016, 21:54

    dziękuję :)

  • Cris

    1 July 2016, 21:27

    zatrzymał mnie na dłużej...b.ładny.
    :)