Menu
Gildia Pióra na Patronite

Migawka

Pali się pali się
park w Cieplicach

pali się pali
park zdrojowy

nie można go ugasić
niech go jasna cholera

opalił się spalił
park kuracjuszom

pali się pali się
cerkiew i kościół

gaszą go gaszą
chorzy kuracjusze
przyglądają się
strażacy przez pół świata...

128 170 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!