Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** (Palec chowam)

palec chowam pod skórą
wyczuwając krwistą fale
linii papilarnych
wskazuje dokąd i jak
na drodze pod łóżkiem
prowadzę kurz

który wdycha ciało
krąży; zaciska dłonie
subtelnie buduje
skrzepłą tamę
nowego odrodzenia

93 wyświetlenia
2 teksty
0 obserwujących
  • ZbytImpulsywna

    4 May 2011, 21:21

    Winszuję, motyw nadziei..
    : )