Menu
Gildia Pióra na Patronite

Deszcz smutku.

Padał, padał deszcz
Odchodziłem w smutku
Gdzie szczęście, powinno być?
Lecz nie ma, padał, padał deszcz

Zabrałem serce w ciemności toń
Usta me nie całowały Twych nigdy
Lecz trzymałem w cieple dłoń
Ten wieczór był wesoły, lecz przykry

Ciepły, ciepły deszcz wakacyjny
Odwrócenia gest, taki intuicyjny
Wzrok Nasz się miękko spotkał
Noc jak szal ramiona otulał

Mimo to wszystko, chciałem więcej
Lecz nie mogłem liczyć na to szczęście
Padał, padał deszcz
Odchodziłem w smutku

https://www.youtube.com/watch?v=a2giXO6eyuI

66 755 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!