Menu
Gildia Pióra na Patronite

Suchość

pada deszcz
na wysuszoną ziemię
w oddali śpiewa ptak
pieśń dziękczynienia

umysł niczym ta ziemia
wody życia potrzebuje

wstaję
nie poddaję się
próbuję

4549 wyświetleń
89 tekstów
5 obserwujących
  • Naja

    21 July 2019, 22:08

    Do skutku... :-)