Menu
Gildia Pióra na Patronite

Po prostu być..

P rzekroczyć barierę własnych słabości..
R uszyć w kierunku "podboju siebie"...
Z rezygnować ze wszystkich demotywatorów..
E mitować pozytywnym nastawieniem...
P rzezwyciężyć strach przed samym życiem..
R atować każdą chwilę przed zmarnowaniem...
A doptować wszystkie cudowne dni..
S palać możliwie najwięcej tych złych...
Z łapać za serce nie jednego człowieka..
A kompaniować ludziom zagubionym...
M oże po prostu być...?

7833 wyświetlenia
163 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!