Menu
Gildia Pióra na Patronite

w pół

p r z e k r z y c z
niechciane słowa
łomotem serca

i szarość dni
co uwiera
pod powiekami

kiedy trwam
w twoim odcieniu
tkliwiej niż życie

4438 wyświetleń
79 tekstów
24 obserwujących
  • szpulka

    14 March 2016, 18:45

    pójdę boso Onejko ;)

  • onejka

    14 March 2016, 12:31

    I na końcu świata poznałabym Ciebie po odciskach słów :)

  • szpulka

    13 March 2016, 22:52

    Serdeczności :-)

  • nicola-57

    13 March 2016, 08:27

    chwilę pobyłam w tym wierszu. I nie była to stracona chwila...
    Pozdrawiam. :)

  • wdech

    12 March 2016, 21:49

    ~cris
    niech ci wena
    lekką będzie
    :P
    cóż począć...itd.

  • Cris

    12 March 2016, 21:46

    wdech jestem grafomanką i zdaje sobie z tego sprawę...piszę bo siebie słyszę.
    po prostu nie czytaj mnie, to możesz ''począć''
    miłego.

  • szpulka

    12 March 2016, 21:45

    wszystko to małością wyrazu :-)

    tak czy siak

  • wdech

    12 March 2016, 21:44

    i słusznie ~cris że masz wątpliwości :P
    ja, nie mam żadnych wątpliwości* co do twoich tekstów

    cóż powiedzieć... itd.
    he he

  • Cris

    12 March 2016, 21:43

    masz wystarczające wyczucie...niedosyt ciekawszy.
    a więcej ujmiesz w następnym tekście...
    :)

  • szpulka

    12 March 2016, 21:38

    to nie kwestia wątpliwości,
    raczej poczucia, że ile by się nie napisało
    to i tak niewiele :)