Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ożywiłeś moją nadzieje,
to, że wierzę w wyobraźnię,
ona ma wielkie znaczenie w chaosie
jaki wystukuje moje serce...
Zbędnym słowem powiem Ci,
że Cię potrzebuję,
po czym odejdziemy,
ja i ona,
wyobraźnia,którą stworzyłeś

454 wyświetlenia
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!