Menu
Gildia Pióra na Patronite

Okręt

Otwieram swoją duszę,
Tak spokojnie.
Cisza. Mów do mnie!

Wśród nawałnicy i burz,
Mój okręt będzie dryfował
Na pełnym morzu.

Tak odważnie.
Przy Tobie...
Nie zabraknie
Mi wiatru w żaglach.

Dopłyniemy do nieznanego lądu.
Gdzie mieszka szczęście.

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!