Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Otwieram oczy szeroko
Rozpościera się sufit
Biały blask oślepia
Odwrót na lewo
Widać pusty pokój
Z równie białymi ścianami
Witam dzień i rysuję
Czarną kreskę na czystych
Murach i powiekach
Brakuje jeszcze czegoś
Odświeżającego jakby
Czerwona szminka
Przykleja się do ust
Uśmiech wita noc.

25 652 wyświetlenia
179 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!