Menu
Gildia Pióra na Patronite

Otwarte myśli...

Otwarte myśli...

jak leśne odstępy
lśnią najpiękniejszymi
wspomnieniami
jak te anielskie włosy na choince
z ukochanego dzieciństwa
znacząca tęsknotą cisza
zatroskana
gwiazdy betlejemskiej czerwienią
co rusz patrzę w niebo
pierwsze święta bez Mamy
Jej życie nagle straciło
ważność
ale nie straciło mojej wielkiej miłości
czuję Twoją obecność
kochana Mamo
czuję jak na mnie patrzysz
jesteś moim Aniołem niczym boska ochrona
dziękuję Ci za wszystko
zbudowałaś mój świat
kazałaś dzielić się okruszkiem

Naszej miłości nawet śmierć nie pokona

Śpij spokojnie między Aniołami

Janina Malicka
15.12.2019

4296 wyświetleń
28 tekstów
2 obserwujących
  • Ewelina K.

    19 May 2020, 18:19

    👌👌👌