Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Otulone kocem nocy
Słowa
Kruszone pięścią

Garść pocałunków
Ofiarowanych
Na zgodę
Niczym bukiet
Suszonych kwiatów

Z podłogi życia
Codziennie
W ciszy
Zbieram okruchy tego
Co z nas zostało

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących